Oletko koskaan yrittänyt saada suihkutettua pois sitä ihteään, joka on levinnyt kuravaipasta kylppärin lattialle? Mikäli olet ja onnistuit siinä helposti, onnittelut. Meillä sekään ei suju vain hanaa päälle laittamalla ja suihkun nappia painamalla. Elämässä kun pitää olla haasteita.

Suihku on kiinni kaapiston vasemmalla puolella, lattiakaivo kaapiston oikealla puolella. Kikkareet tietenkin sen lattiakaivon oikealla puolella sen takia, että suihkun letkusta tulee sopivasti 20senttiä liian lyhyt suihkuttaakseen sujuvasti sonnat sinne lattiakaivon suuntaan sen saakelin kylppärin nurkan sijaan. Pidä sitten suihkulla taiteillessasi samaan aikaan loitolla sekä kikkareiden luovuttaja että tämän utelias kolmevuotias isosisko. Itse luru lurahtaa pelkästä liotuksesta kohti kaivoa, mutta toki siellä on se yksi pirukas kokkare, joka juoksee vuoroin kohti nurkkaa ja välillä piiloon kaapiston alle. Siinä sitten miettii biljardipöytää ja yrittää kimmokkeella seinästa saada sitä pyörimään oikeaan suuntaan. Ainakin mies tietää, etten ole järin hyvä biljardissa enkä sen kummemmin keilauksessakaan.

Hermo pettää jossain vaiheessa ja viimein ymmärtää napata sen sormiinsa ja heittää pönttöön. Miksi piti edes yrittää leikkiä näppärää? Mies olisi putkiaivona ronskisti kouraissut rekkamiehenpastillin kohti oikeaa osoitetta ja kenties huuhtaissut kouransa sen jälkeen.

Helvetin nirppanokka pitää olla...Varsinkin, kun on kuitenkin juuri ennen kikkaleen suihkumetsästystä pessyt varsin suuremman satsin sieltä pikku herran kankkujen välistä.

Paskakeskusteluja ei muuten käydä vain lapsiperheissä. Ainakin appivanhemmat tykkäsivät aina toisiltaan lenkin jälkeen kysellä, että tuliko koiralta kakka ja jos, niin millainen. Mitäpä väliä, paska kun paska.

Ja takuulla yritän suihkuttaa sitä vielä huomennakin, jos vaikka vaihtaisi välillä lämpimästä kylmään ja takaisin tai kokeilisi paineen vaihtelua. Ennen, kuin taas viskaa sen läjän sormin sinne minne se kuuluukin.
Hyvät yöt.