Huonovointisena en lähde uudelleen matkustamaan. En rintaliivien kanssa enkä ilman niitä.

Yli neljän tunnin aikana ehti miettiä miksi moiset on yleensäkään keksitty. Kuristavat, ahdistavat, kiristävät, puristavat, ahdistavat, hiertävät, ahdistavat (kyllä, ne ahdistivat toipilasta, joka matkusti perheautossa halki Suomen niin PIRUSTI, että voisin jatkaa saman adjektiivin luettelemista vielä parikin kertaa). Kurimusten keksijä menköön myös sinne saunan taakse, löylytän hänetkin oikein kunnolla.

Sporttiliivit ymmärtää kyllä, nehän estävät melonien liikkumisen urheilun aikana, joka etenkin isompi rintaisilla saattaa olla kivuliastakin. Eli sporttikurimukset saavat olla olemassa.

Entä push upit? Balconettet? T-paitaliivit? Mummoliivit? Imetysliivit? Kaarituella vaiko ilman? Toppauksia, saumattomia, silkkisiä, puuvillaisia, lycraa ja vähemmän lycraa, ja niitä vitun pitsisiä, jotka halpoina versioina kutittavat ja nännin kohdalle sattuessaan hiertävät nännin lähes rikki. Ainakin niillä, jotka eivät ole imettäen kovettaneet nippuloitaan.

Netin sanakirja Wikipedia kertoo:"Rintaliivit ovat naisten alusvaate, joissa on kaksi kuppia, jotka peittävät ja samalla tukevat rintoja." TUKEVAT???!!! Olenko aina ostanut vääränlaisia liivejä? Ovatko kymmenet rintaliivejä työkseen myyvät koulutetut ihmisetkin tarjonneet minulle vallan vääriä liivejä? Epäilenpä.

Luulen, että naiset ovat alistuneet kautta aikain miesten, nykyisin varmaan myös lesbopuolisoidensa, mieliksi ahtautumaan moisiin vekottimiin. Jos joku mies selittää (googlaamisen jälkeen), että nehän myös tukevat ja ehkäisevät mahdollisesti jopa niska- ja selkäsärkyjä, niin kvak you!

Miksei miehille ole kehitelty munaliivejä? Ne voisivat yhtälailla muotoilla jalkoväliä, joko toppauksilla tai ilman. Suorille housuille olisi omanlaisensa malli, kuten myös farkuille, shortseille sekä tietysti tuulipuvunhousuille omansa. Ehkä sellainen vähemmän raudoilla ympäriltä kierretty ja vähemmän topattu malli rentoutumista varten. Bailuhousuihin pukeuduttaessa sen sijaan mies voisi vetää ylleen vaikka pitsilliset silkkiversiot, joissa olisi irroitettava toppaus. Sen toppauksen voisi sitten sujauttaa mieleiseensä kohtaan joko kohottamaan tai päälipuolelle pullotusta -siis vaikutusta- tekemään.

Seuraavan kerran, kun näette minut, voitte olla varmoja...että pukeudun niihin edelleen. Ellen ole muuttanut jonnekin etelän lämmössä sijaitsevaan heimoon, jossa kukaan ei ole moisista vekottimista edes kuullut. Koskapa inhoan ötököitä, ei minulle taida jäädä valinnanvaraa. Ellen sitten ota silikoneja ja kulje ilman liivejä. Koskapa inhoan neuloja, ei sekään taida olla vaihtoehto.

Piru teitä miehiä.