Haba kasvaa kylpiessä. Roudaamme vettä kymmeniä litroja pelkästään lasten kylpyihin. Plus että huuhteluvesi pojan pyykeille kasvattaa habaa ja kuntoa myös. Neitikin osallistui tänään vetämällä kotiin ison pönikän vettä pulkassaan. Edes pystysuorassa ylämäessä ei halunnut apua: "Minä itse". Onko se sitten sitä kuuluisaa lapsityövoimaa?

Minä itse puolestani järjestelen kolmekymppisiä piakkoin parin vatsahaavan voimin. Typerät tiettyjä elämyksiä tarjoavat yritykset ovat piiloutuneet sujuvasti netin mutkien taa. Niiden esiinkaivuu käy myös työstä, mutta se nyt ei kasvata kuin niitä vatsahaavoja ja perseen leveyttä. Ja rahapussin kapeutta loppujen lopuksi. 

Luvassa ei ole minkään tyypin rallia, koskapa pari vierasta harrastaa sitä lähes työkseen. Sama homma jokamiesluokan kanssa. Emme myöskään mene maastoon hurjastelemaan, koska parille muulle se ei olisi myöskään kovin elämyksellistä. Emmekä myöskään mene ampumaan, koska sekin on kovin yleistä ja sitä pääsee harrastamaan lähes missä vain. Onpa mukava pitää hulluja jännityksessä, vallan tuo hymy leviää perseen kanssa samaa tahtia ;)

Poikaakin nauratti tänään. Hän oppi uuden sanan. Eli en suosittele vieraita käyttämään meillä kovin ronskia kieltä. "Pimppa, pimppa PIMPPA PImppA, pimppApimppApimppA..." Selitykseksi kerrottakoon, että neitiä kutsuin pimppapyykille. Mies käyttää minulle aivan toisenlaista kutsuhuutoa. Vaan pidettäköön jälleen hulluja jännityksessä.